top of page

Drumul legumelor - de pe terenurile românești până în piață

  • prejbanantonio
  • 28 aug. 2023
  • 1 min de citit

ree

Când mergem la piață ne dorim să cumpărăm produse cât mai naturale. Legumele pot fi consumate de aproape oricine și sunt considerate cele mai sănătoase. Majoritatea oamenilor au mai multă încredere în produsele crescute pe câmpurile românești și îngrijite de țăranul român decât în cele de import. Câtă muncă este în spate, cât de naturale sunt și cât de ușor fac față producatorii locali cerințelor din piață, vom afla din materialul următor.

Piata este acum plină de legume, iar unii producători locali aleg să își vândă recolta aici. Nu le este ușor, pentru că, deși își doresc produse naturale, clienții vor că acestea să arate perfect, fără pată.



Până să ajungă cu ele în piețe, producătorii muncesc din greu pentru a obține o recoltă de calitate.


Fermierii spun că unor clienți li se par mari prețurile, așa că încearcă să țină un echilibru între costuri, muncă și preț, astfel încât, şi unii şi alţii, să fie mulţumiţi.

Producatorii locali se bucură că oamenii mai cumpără de la ei. Consideră că astfel truda lor este răsplatită, iar produsele crescute pe terenurile româneşti şi îngrijite de oamenii care locuiesc la ţară vor continua să existe.



 
 
 

Comentarii

Nu s-au putut încărca comentariile
Se pare că a existat o problemă tehnică. Încearcă să te reconectezi sau să reîmprospătezi pagina.
bottom of page