Gust autentic unguresc la Castelul CorvinilorSute de oameni, dornici să deguste din preparate
- prejbanantonio
- 22 sept.
- 1 min de citit

Preparate tradiționale ungurești, gătite de bucătari profesioniști în curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara. Peste 100 de invitați au venit special din Ungaria pentru a da savoare bucatelor alese și a-i servi așa cum se cuvine pe cei care au vizitat castelul de Zilele Maghiare. Faimosul gulaș a fost vedeta evenimentului și a putut fi degustat în mai multe variante.
Gastronomia ungurească a fost adusă de Zilele Maghiare în mijlocul turiștilor veniți în vizită la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Oamenii au fost așteptați cu bucate alese și au degustat faimosul gulaș. Ceaunele au fost pregătite încă de dimineață, iar ingredientele puse împreună au dat aromă acestei delicatese tradiționale. Rezultatul a fost unul pe măsură, mai ales că, pentru fiecare preparat în parte, bucătarii au pus suflet.
Pe lângă gulaș, au fost pregătite și alte delicii tradiționale ungurești, cum ar fi pâine cu untură și ceapă sau langoși cu cașcaval și usturoi.
Oamenii spun că s-au bucurat să savureze tot felul de bunătăți tradiționale maghiare.
Organizatorii au fost încântați să vadă că evenimentul a avut succes în rândul comunității maghiare.
Și invitați din țară și străinătate au venit cu mare drag la eveniment.
Castelul Corvinilor din Hunedoara este vizitat de foarte mulți turiști veniți din Ungaria, dar și de oameni din toate colțurile lumii.
Ziua de sâmbătă de la Castelul Corvinilor s-a transformat într-un adevărat punct gastronomic, unde rețetele culinare ungurești au dat savoare.






Comentarii